
1/2 isbergsalat, lollo rosso eller en blanding av
disse
400 g rensede reker
1 boks tunfisk i vann (150 g)
100 g kokte, brune bønner
1 rød paprika
1 ss finhakket dillMarinade:
2 ss olivenolje
4 ss balsamicoeddik
1/2 rød chilipepper
1 ts frisk revet ingefær
1 båt hvitløk
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Tilberedning:
1. Finhakk chilipepper og hvitløk, og skjær
paprika i strimler.
2. Bland olje, eddik, chili, ingefær og hvitløk og hell blandingen over
rekene. Sett dem kaldt, og la trekke i minst tre timer. Smak til med
salt og pepper.
3. Anrett salat, bønner, tunfisk og øvrige ingredienser på fire
tallerkener og fordel rekene og marinaden utover. Dryss over finhakket
dill til slutt.
Server med grovt brød.
 |